Levertijd

Doorgaans ontvang je de bestelling de volgende werkdag. Bij sommige artikelen kan dit binnen 1-3 werkdagen zijn. Helaas kan het voorkomen dat bepaalde artikelen niet op voorraad zijn. Mocht de bestelling onverhoopt vertraging oplopen dan sturen we je per mail een berichtje (let op de ongewenste post in je mailbox). Een enkele keer is het artikel dat je besteld hebt niet meer leverbaar, we zullen dan ook contact met je opnemen. Aan de beschikbare voorraden die op de website vermeld staan, kunnen geen rechten worden ontleend. Deze indicatie op de site is geen garantie voor beschikbaarheid. 

Bezorging door PostNL of DHL
Bestellingen worden via PostNL of DHL verstuurd. Zij leveren op maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. Staat PostNL of DHL op de stoep en er is niemand thuis? Dan kan PostNL of DHL je pakketje bij de buren proberen af te leveren. Wanneer dit niet lukt, laat de bezorger een berichtje achter en brengt je pakketje naar een PostNL of DHL afhaalpunt. 

Met het afhaalbericht van PostNL of DHL kun je jouw pakketje ophalen bij het afhaalpunt. Hier wordt je pakketje 7 dagen bewaard. Er zal altijd gevraagd worden naar een legitimatiebewijs.

Bezorging rondom corona

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. PostNL en DHL nemen daarom ook maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Maar wat houdt dat in voor jou? Houd je legitimatie bewijs bij de hand bij aflevering van het pakket. De bezorger noteert de laatste drie cijfers als handtekening om contact te vermijden. Controleer ook goed het afleveradres, mocht dit bij een bedrijf zijn die dicht is, moet dit aangepast worden. 

Ophalen bij een PostNL of DHL ophaalpunt
Heb je geen tijd om op je pakketje te wachten? Haal je bestelling dan af wanneer het jou uit komt bij één van de 2.000 afhaalpunten van PostNL of DHL. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De eventuele verwerkings- of verzendkosten zijn wel van toepassing. Vink je deze optie tijdens het bestelproces aan, dan verschijnt er een kaart waarbij je jouw postcode in kunt voeren zodat je gemakkelijk kunt zien welk afhaalpunten er bij jou in de buurt zijn. Kies je favoriet en je ontvangt een traceercode van PostNL of DHL wanneer je bestelling bij ons de deur uit gaat. PostNL of DHL houdt je dan op de hoogte van de status van je pakket.