Garantie & klachten

Als er iets mis is met jou bestelling willen wij dit graag oplossen. Op alle geleverde artikelen zijn de garantiebepalingen van de fabrikant van toepassing voor zover dit fabricage- en materiaalfouten betreffen. De fabrieksgarantie is 1 jaar van toepassing. Onder de garantie vallen fabricagefouten en materiaalfouten. Zodra een artikel door iemand anders dan de fabrikant wordt gerepareerd, dan vervalt de garantie. Ook vervalt de garantie wanneer jijzelf het artikel hebt aangepast of hebt laten aanpassen aan jouw specifieke wensen, bijvoorbeeld het overspuiten van een cap of het plakken van siersteentjes op een artikel.

Verlies van strass steentjes, slijtage van een siliconenzitvlak, kapotte ritsen en andere slijtage door gebruik (zoals pilling) vallen niet onder de garantie. Schade als gevolg van geweld van buitenaf (bijvoorbeeld: het artikel komt in contact met paardentanden, spijkers, schroeven of is beschadigd door schuren en trekken) valt ook niet onder de garantieregeling.

Een klacht willen wij graag samen met jou proberen op te lossen. Neem bij een klacht daarom altijd eerst contact op met onze klantenservice, via info@sdhorseproducts.nl. Foto's zeggen meer dan woorden! Mail ons je klacht, foto en bestelnummer of klantnummer en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.
Belangrijk bij het retourneren van een artikel met een klacht: 

 • Van onze klantenservice ontvang je via de mail een retourlabel met het retouradres en het retourformulier in het geval dat je deze niet meer hebt. Vul dit retourformulier in en stuur het mee met het artikel.
 • Probeer het artikel zo goed als mogelijk is, schoon te maken. 
 • Pak het artikel en het retourformulier goed in en plak de verpakking stevig dicht. Zorg dat het retourlabel duidelijk zichtbaar is. 
 • Het adres voor je retourzending is:
  SD Horse Products
  t.a.v. Retourneren 
  Pieterdurksstraat 40
  9108 ML Broeksterwoude
 • Zodra je retourzending ontvangen is, krijg je hiervan een bevestigingsmail. 

Ook voor andere klachten kun je een mailtje sturen naar info@sdhorseproducts.nl.